Nem is hinnéd, mennyire jól jellemez a választásod!


Nézd meg a cipőket, és döntsd el, hogy a 8 közül melyik áll legközelebb a személyiségedhez!

Olvasd el, hogy mit tükröz a választásod!

1. 

Hiszel abban, hogy a belső értékek a legfontosabbak egy emberben, és nem is szeretsz felszínesen ítéletet alkotni másokról. Érzelmes ember vagy. Néha elönt a kétségbeesés, mert úgy érzed, hogy gyorsan telik az idő. Határozd meg a céljaidat és tedd meg a lépéseket, hogy elérd azokat. Bízz magadban, mert te egy csodálatos ember vagy, és bármit elérhetsz az életben! 

2.

Nyílt szívű, közvetlen személyiség vagy. Az élet egyáltalán nem unalmas melletted! Mindig megleped valami szokatlannal a környezeted. Vidám alaptermészetedhez őszinteség és megbízhatóság társul. Rád érdemes tartós kapcsolatot építeni!

3.

Túlságosan magas elvárásaid vannak magaddal és másokkal szemben is. Ez a maximalizmus nem rossz, viszont könnyen kifáraszthatja a társadat, de akár téged is! Fogadd el, hogy a világban nem minden tökéletes. Még Te sem... Vedd könnyedebben az életet, és akkor a néha elkerülhetetlen kudarcok sem fognak úgy letörni, mint mostanában.

4.

Szeretsz új ismeretségeket kötni, és a figyelem középpontjába kerülni. Céljaid elérése érdekében minden tehetségedet és energiádat beveted. Nagyon kreatív és jó megfigyelő vagy. Viszont legyél türelmesebb! Ne feledd, hogy a legjobb dolgokhoz idő kell.

5.

Szerencsések a környezetedben élők, hisz rád mindig és mindenben számíthatnak! Igazi jó társa és barát vagy.  A személyiséged kisugárzásával mások életét is megszépíted. Ez ritka adottság! Vedd észre, és kezeld helyén. Sok embernek te vagy a példaképe!

6.

Rád nem illik semmilyen sablon! Járod a saját utadat, és nem függsz senkitől. Az öröm, a bátorság és az akarat mind megvannak benned. Itt az ideje, hogy valóra váltsd az álmaidat! Haladj előre, mert a cél közelebb van, mint hinnéd! 

7.

Optimista, nyíltszívű ember vagy, akinek vannak céljai, és képes is megvalósítani azokat. Csak akkor érzed jól magad, ha a környezeted elismer, ha figyelnek rád. Ugyanakkor te hajlamos vagy felületesen kezelni a környezetedben lévőket. Nehezen tűröd a kritikát, pedig legtöbbször jó szándék áll mögötte. Aki a szemedbe meri mondani a hibáidat, abból lehet igazi jó barát!

8.

Kreatív és lelkes ember vagy, aki megtalálta helyét a világban. Kevés ilyen elégedett ember van! Ne lepődj meg, ha vannak irigyeid! Tanuld meg kezelni a kellemetlen megjegyzéseket, hisz azok nem téged minősítenek, hanem azt, aki kimondta őket.

♦  KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!