Azt válaszd, aminek a színvilága, a formái legközelebb állnak hozzád!


Válassz egyet a 6 képből, és kiderül milyen szakmák illenek hozzád!

1. Showbiznisz / színész / előadóművész

Imádod, ha reflektorfényben vagy. Remek színészi képességeid vannak, de mint tanár is komoly sikereid lehetnek, hiszen a diákjaidat lenyűgözheted a személyiségeddel. 

2. Magánnyomozó / orvos / ügyvéd

A természetes megfigyelési képesség az, ami különbözik a többiektől. A hűvös fej és a humorérzék minden bonyolult helyzetben segít. Szeretsz más embereket figyelni, elemezni a viselkedését, és ítélkezni fölöttük. A logikus és változatos munkák illenek a személyiségedhez.

3. Vállalkozó / menedzser / PR-menedzser

Leleményes vagy, és mindig tudod, hogy mit akarsz az életről és hogyan érheted el. Értesz a pénzhez, mersz vakmerő döntéseket hozni.

4. Edző / katona / rendőr

tele vagy energiával! életelemed a harc, a küzdelem. Kiállsz az igazad mellett, és mélyen bánt az igazságtalanság, akkor is ha mással szemben követik el. Átlagon felüli a kitartásod és a fizikai állóképességed.

5. Tanár / diák / kutató

Egész életedben a tudásvágy áll! Még idős korodban is keresni fogod a lehetőséget, hogy minél több újat megtanulj. Szeretsz elmélyülni egy-egy témában. remekül analizálsz, és hamar átlátod az összefüggéseket.

6. Könyvelő / közgazdász / kereskedő

Jó viszonyod van a számokkal és a matematikával. Van kitartásod az aprólékos munkákban, de képes vagy globális átlátásra is. Téged nem zavar a monotonitás sem, csak egy dolog fontos: a precizitás! Nem szereted elnagyolni a feladataidat. Alapos vagy és körültekintő.

► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS