A numerológia, ahogyan az asztrológia is, egy olyan tudomány, amelyben az emberek nagy többsége nem hisz, de mégis kíváncsiak ezek „jóslataira”. Ha jó dolgokat jósol számunkra, akkor inkább hajlandóak vagyunk hinni, ha viszont rosszakat, akkor minden bizonnyal hazugságoknak tekintjük.

Mindannyiunk lakása általában egy számmal van ellátva, attól függetlenül, hogy akarjuk, vagy nem akarjuk azt. Talán hihetetlennek tűnhet, de a lakásunk száma befolyásolja életünket, és ennek a terület energiájához van köze. Tehát egy lakás energiája nem csak az előttünk ott lakó emberektől és az elhelyezkedésétől függ.

A lakásunk vagy házunk száma, ahogyan a születési számunk is, nagyban befolyásolhatja azt, hogy hogyan érezzük magunkat a falai között. Az az ideális, amikor a választott lakásunk és a magunk energia minősége egyezik.

Nézzük a lakás numerológia számát!

Ehhez adjuk össze az összes számot, mindaddig, amíg egy számjegyet kapunk! Pl.: 138-as esetén 1+3+8=12, ez után összeadjuk 1+2=3 tehát a lakásunk numerológia száma a 3.

1. Szám – A Nap

Ez a lakás energiát, kreativitást és életörömet szolgáltat lakói számára. Ez segíthet számunkra, hogy kitűnhessünk és ránk irányuljon a figyelem. Ebben a lakásban jól fogja érezni magát a festő, az író, és az újságíró.

2. Szám – A Hold

Intuíció és szemlélődés! Ez a lakás olyan emberek számára alkalmas, akik kisgyerekekkel foglalkoznak, valamint még javasolt szakácsok és zenészek számára is. A fő hangsúly a lakásban található tükrökre kerül, alapszínnek pedig bézs és zöld ajánlott.

3. Szám – A Mars

Akarat, elhatározás, cselekvés! Ez a lakás nem a lusta emberek számára való. Ha passzív vagy, akkor a döntéseket mások fogják meghozni számodra. Ebben a lakásban mindig ki kell javítania valamit: zárakat, széket, csapokat … A tulajdonosoknak folyton mozgásban kell lenniük, különben betegek lesznek. A belső térben nagyon sok pirosnak kell lennie.

4. Szám – A Merkúr

Ez az a lakás, ahol az őszinteség uralkodik, mert különben minden vissza fordulna! Az itt élők szeretnek utazni, és sokat beszélgetni mind otthon, mind a munkahelyeken. A jellemző berendezési tárgyak azok, amelyek információkat árasztanak: a tévé, a telefon, a fényképek, a dokumentumok stb. A lakás színei a kék, a szürke és a sárga.

5. Szám – A Jupiter Tér

Itt minden globális: a lakás élete nagymértékben kapcsolódik a politikához és a tudományhoz. A javasolt belső szín a lila. A világ különböző sarkaiból eredő tárgyak és könyvek díszítik a teret.

6. Szám – A Vénusz

Pihenés, szeretet és kényelem! A lakás tulajdonosai szerencsések. Jó és vendégszerető emberek. A meleg bézs-barna árnyalatok jellemzik a színválasztást

Ebben a házban általában az állatokat is szeretik.

7. Szám – A Szaturnusz

Sorozatos próbálkozások! Ennek a háznak a lakói gyakran szégyenletes helyzetben találják magukat, vagy bizonyos szempontból korlátozottak. De ez nem annyira rossz! Fontos, hogy gyakran elemezzék tetteinket. A lakás domináns árnyalata, a sötétkék.

8. Szám – Az Uránusz

Ez az asztrológusok és az erdészek lakása, mert ha ide egy materialista költözik, akkor azonnal mi nélkül maradhat. Ez az a hely, ahol mindig barátok vesznek körül. A belső térben ajánlott a szivárvány színeinek és az égszínkéknek a használata.

9. Szám – A Neptunusz

Ez egy nehézkes ház. Itt a papok, a zenészek, a tengerészek és a tisztánlátók fogják jól érezni magukat. Ez az a hely, ahol nagyon könnyen bele lehet süllyedni az álmok világába, és sok hibát el lehet követni. Ez a lakás olyan, mint a Bermuda-háromszög – a dolgok mindig megmagyarázhatatlan módon eltűnnek.