Sok minden elleshető ezekből a példákból.


A nappali szoba az a hely, ahol a legtöbbet tartózkodunk, ezért különösen ügyeljünk arra, hogyan rendezzük be, hiszen fontos, hogy ez a hely kellemes...

A nappali szoba az a hely, ahol a legtöbbet tartózkodunk, ezért különösen ügyeljünk arra, hogyan rendezzük be, hiszen fontos, hogy ez a hely kellemes legyen. A nappali szoba esetében a legalkalmasabb az elegáns, kellemes érzéseket ébresztő meleg színek. A nappali a ház, lakás központja, legnagyobb helyisége. Funkcióját tekintve igen sokrétű. Használjuk pihenésre, olvasásra, beszélgetésre, zenét hallgatunk és játszunk is itt. S még ezeken túl vendégeket fogadunk, dolgozunk, néha étkezünk és alszunk is a nappaliban. Kialakítása során sok szempontot kell figyelembe vennünk a család életmódjának, igényeinek megfelelően.   Ebben a cikkben mutatunk nektek néhány kreatív nappali ötletet:

Lehet a nappali önálló, mással nem kapcsolatos helyiség és lehet ún. nyitott térben, a konyhával, ebédlővel, esetleg a terasszal együtt funkcionáló helyiség. Nincs meghatározott recept a nappali kialakítására, a család ízlésvilága és anyagi lehetőségei szabnak határt a képzeletnek.
Forrás: www.buzzblog.eu