"Úgy érzem, mi már életünk végéig jó testvéri kapcsolatban maradunk”.


Az énekesnőnek az édesanyja mesélte el, hogy kétéves korában egy nő állított be hozzájuk egy csecsemővel - írja a Meglepetés.

„Váratlanul egy fiatal nő jelent meg a lakásunkon, karján egy kisbabával. Az újszülöttre mutatva azt mondta, ő Tünde, az apukám vér szerinti gyereke. Nincs mit szépíteni, édesapám félrelépéséből született a húgom” – mesélte Erika.

Később az apja Németországba ment dolgozni, de a szerződése lejárta után sem jött haza. Ott új családot alapított, új házasságából pedig két gyermeke született. Később Erika kapott egy e-mailt egy ismeretlen amerikai férfitól, aki szerint New Yorkban élő testvére szeretné vele felvenni a kapcsolatot. Az énekesnő kezdetben tartott a kapcsolatfelvételtől, de később a Facebookon mégis elkezdtek beszélgetni. Majd 2014-ben, egy amerikai fellépés alkalmával személyesen is találkoztak, és azonnal kialakult közöttük a kölcsönös szimpátia. Azóta tartják a kapcsolatot.

Igazán sok időt azonban idén sikerült először együtt tölteniük. Amerikai fellépéssorozata alatt Tündi pár napig vendégül látta Erikát. Ezek után fél év szervezés következett, majd szeptember elején Tündi megérkezett Budapestre.

„Nagyon izgatott voltam a húgom érkezése előtt. Összeállítottam a fejemben egy listát, hogy hová megyünk együtt. (…) Ezen kívül magyaros ételeket főzök, hatalmas adag töltött káposztával vártam, holnap pedig csirkepaprikás készítek” – mesélte az énekesnő.

Tündi így mesélt a találkozásukról: „Nagyon jól érzem magam a nővéremmel. Sokat sírtam, mielőtt találkoztunk, el sem hiszem, hogy ez megtörtént. Évtizedek óta várok erre a pillanatra. Újra itthon és szerető családban lehetek. Örülök, hogy lett egy nővérem, akivel azonos hullámhosszon vagyunk. Éreztem én ezt már korábban is, hogy nekünk találkozni kell. Erikának köszönhetően a magyar nyelv is jobban megy, egyre több szót megértek. Úgy érzem, mi már életünk végéig jó testvéri kapcsolatban maradunk”.