A döntésed sok mindent elárul rólad!


Szerinted hová néz a férfi: előre vagy oldalra?

 1. A férfi oldalra néz

Az orrát és az ajkait figyelted meg először, vélhetőleg elkerülted a szemkontaktust. Ez azt jelzi, hogy zárkózott személyiség vagy, nem szeretsz a társaság középpontja lenni. Nem vágysz rá, hogy sok ember vegyen körül. Akkor érzed a legjobban magad, amikor a családoddal vagy. Számodra ők jelentik a legtöbbet. Nem vagy barátkozó típus, de ez nem is baj, mert egyszerűen nincs rá igényed, hogy sok ember vegyen körül. Már gyermekkorodban is zárkózott voltál.

Jó ötleteid vannak, de sokszor nincs elég bátorságod és kitartásod, hogy megvalósítsd ezeket.  Nagyon dolgos ember vagy, sok mindent megvalósíthatnál, ha egy kicsit több önbizalmad lenne. A te álmaid is fontosak, harcolj értük! Nagyon önzetlen vagy, sokszor a családod helyezed előtérbe és emiatt néha lemondasz azokról a dolgokról, amik számodra fontosak lennének.

2. A férfi előre néz

A szemét figyelted meg először, ami azt jelenti, hogy magabiztos ember vagy. Kiállsz magadért és nem hagyod, hogy mások legyőzzenek. Harcias típus vagy, de ez egy nagy előny, mert mindent megteszel a családodért és önmagadért.

Nem vagy hajlandó elfogadni, hogy valami nem úgy sikerül, ahogyan azt te szeretnéd. Azért fáradozol, hogy megvalósítsd az álmaid és mindent megadj a családodnak. Nagyon kedves ember vagy, de nem engedsz magadhoz közel senkit, a családon kívül.

Nem akarsz mások életével foglalkozni, nem szívesen hallgatod meg, ha neked panaszkodnak. Az álmaidért és a családodért mindent megtetszel. Nagyon erős személyiség vagy, ennek nagy hasznát veszed az életben. Forrás