A te párod vajon köztük van?


A csillagjósok szerint vannak olyan férfi csillagjegyek, akikre jellemző az erő, a kitartás, a magabiztos személyiség, ami megkülönbözteti őket a többi férfitól.

1. Kos férfi

Tele van életenergiával, kalandvággyal, olykor lobbanékony, és domináns. Nem ijed meg semmitől, mindig vágyik arra, hogy valami újat fedezzen fel, szereti a kihívásokat, és jó vezető válik belőle, mert kellőképpen eszes és agresszív.Biztonságot áraszt, így mellette a nők jól érzik magukat. Gyakran fellázad ha igazságtalanságot észlel. Mindig határozott véleménye van a dolgokról.

2. Skorpió férfi

Amellett, hogy a Skorpió férfi fizikálisan erős, érzelmileg is felnőtt ember, aki képes kifejezni azt, ami a szívében van. Nagyon szenvedélyes, ami miatt a céljait szinte mindig sikerül elérnie. Néha tud kritikus, enyhén arrogáns lenni, amit nem könnyű elviselni.Nagyon határozott férfi, aki meg is szerzi, ami neki kell, és addig nem is nyugszik..

3. Rák férfi

A Rák férfi nem mindig instabil érzelmileg, legtöbbször igenis határozott és következetes. Sok helyzetben nagyon magabiztos, ambíciós, céltudatos, legyen szó a karrierjéről, vagy a magánéletéről. Bízik a képességeiben, nagyon igényes és romantikus típus. Amit eltervez, az biztosan meg fog valósulni.

4. Oroszlán férfi

Ő egy igazi alfahím, őszinte és nyílt, született vezér. Nem riad vissza semmitől, bátor, céltudatos, aki azt a munkát is elvállalja, amelyre mindenki nemet mond. Remek stratéga, de van amikor arrogánssá, makaccsá, gőgössé válik. Az Oroszlán férfi rendkívül karizmatikus, sármos, atléta termetű, aki a sikerre született. Forrás