Egészen elfajult a helyzet. Mi lesz ebből?


Napok óta megy az adok-kapok Bochkor Gábor és Sebestyén Balázs között. Miután Bochi vasárnap este új frizurával állt a kamerák elé, Balázsék vérszemet kaptak, és reggeli műsorukban jó fél órát csámcsogtak a rádiós külsején.

Velősen kibeszélték, és már-már ízléstelen jelzőkkel illeték őt. Sebestyén Balázs kacarászva közölte: szerinte Bochkor kapuzárási pánikkal küzd, és emiatt dönthetett a változtatás mellett. De a rádiós életkorára utalva a savlekötő, és a potencianövelő szükségességét is firtatták.

„Balázs tizenhárom éves kora óta festi a haját. Állandóan szép szőke melírok voltak benne. Szerintem ő tartja el a L’Oreal céget. Gyakorlatilag az egész fiatalkorát hajfestékben töltötte” – szólt vissza keményen kollégájának Bochi, aki egyébként nem érti, miért foglalkoztatja ennyire a közvéleményt a hajszínváltása.

'Ledöbbentem! A hír futótűzként terjedt el az interneten. Pedig Andi is mondta, hogy ugyanúgy nézek ki, mint korábban. Még szerencsétlen Sebestyén Balázsék is velem foglalkoztak az unalmas turnéjukon. Ő, aki tizenhárom éves kora óta festi a haját
– vágott vissza még egyszer Bochi. Forrás