Olyan szívet melengető, hogy ezt látni kell mindenkinek!


A szí­nésznő Fa­ce­book-ol­da­lán egy rendkívül meg­ható be­jegy­zés­sel em­lé­ke­zett meg arról a cso­dá­ról, amit ő már há­rom­szor is át­él­t.

Három hete született meg Szinetár Dóra és Makranczi Zalán kisfia, Benjamin, és bár a picinél a Down-szindróma enyhébb változatát diagnosztizálták, a háromszoros anyuka nagyon boldog, amiért újra megadatott neki a csoda, és gyermeke született:

A várandósság és a szülés az egyik legnagyobb csoda, ami nekünk nőknek megadatott... Hálás vagyok a Jóistennek, hogy harmadszor is megélhettem!

- írja a színésznő, aki minden gyermekvállalás előtt álló nőnek azt üzeni, hogy bátran merjen belevágni!

Itt a teljes üzenete:

'21 éve, 10 éve és 3 hete. Így együtt a három, igazán szívet melengető! És még egy gondolat az elmúlt hetekről...
A várandósság és a szülés az egyik legnagyobb csoda, ami nekünk nőknek megadatott. A harmadikat átélve is csak azt tudom mondani, hihetetlen boldogság, hogy velem ez a természet által megadott módon (orvosi beavatkozás nélkül) megtörténhetett!

Fantasztikus megtapasztalni azt az erőt és energiát, ami bennünk van, amikor világra hozunk egy új kis életet, és átélni a képességet, hogy irányítani-használni tudjuk a fájdalmat, bármilyen erős is.

Hálás vagyok a Jóistennek, hogy harmadszor is megélhettem ezt! És mindenkinek, aki még előtte áll, csak azt mondhatom, ne hagyja ki ezt a csodát!!!'

Csak annyit tudunk hozzáfűzni ehhez, hogy sok erőt, örömet és boldogságot kívánunk minden leendő anyukának ehhez!