Azzal vádolják, hogy koldult, és megtámadott egy nőt.


Elképesztő dolog történt az egykori műsorvezetővel Steiner Kristóffal. A Facebook posztján is megosztotta.

'Azt hittem, ez lesz az a nap, amikor a második szakácskönyvemet a nyomdába küldöm. Végül kiderült, hogy az a nap, amikor letartóztattak, börtönbe kerültem, órákig vizsgáltak. Azt mondják, hogy a múlt héten, amikor ételt és pénzt koldultam az utcán, megtámadtam egy nőt, aki nem adott nekem semmit.

Elmondásuk szerint a halálát kívántam, átkozódtam, és őt és a kocsiját is ököllel ütöttem. Az izraeli rendőrség számára nem volt más bizonyíték, csak akit a nő mondott, de ez elég volt ahhoz, hogy a rendőrök megkeressenek, elvegyék a telefonomat, és betuszkoljanak a rendőrségi kocsiba. Nem beszélhettem ügyvéddel, de még a barátommal sem.

Fogalmam sincs, hogy ki volt a hölgy, nem vertem meg senkit, és nem kívántam senkinek a halálát. Nem szoktam ételt vagy pénzt kérni. Munkával keresem a pénzemet., de most mégis nyomozás folyik ellenem.'

Prison Break, Tel Aviv edition 
I thought it's going to be the day I'm sending my second cookbook to the printing house. In the end it turned out to be the day I got arrested, put in a jail, was investigated for hours, got a restraining order, and was being informed: last week while I was begging for food and money on the streets I attacked a woman for not giving me anything.
By their record: I wished for her death, cursed her, hit her car with my fist, and started to beat her up. For the Israeli police no specific proof was needed from this lady - the officers walked up to me, took my phone, pushed me in the police car, didn't let me speak to a lawyer or even to my boyfriend.
Although I have no idea who the lady was, I have no intention of beating up anyone, nor wishing anyone's death, and it's not my cup of tea to beg for food or money as I quite enjoy taking care of my own cooking, and earning my own living by hard work, now there's an open investigation against me.
As for now, after 4 hours in jail, an hour of being investigated, having some iconic pictures and my all fingerprints taken - #ImFree