A választásod egy sor dolgot elárul rólad!


Nézd meg a láncokat, és döntsd el, melyik illik leginkább hozzád.

Olvasd el, hogy mit tükröz a választásod!

1.

Szeretsz új ismeretségeket kötni, és a figyelem középpontjába kerülni. Céljaid elérése érdekében minden tehetségedet és energiádat beveted. Nagyon kreatív és jó megfigyelő vagy. Viszont legyél türelmesebb! Ne feledd, hogy a legjobb dolgokhoz idő kell.

2. 

Hiszel abban, hogy a belső értékek a legfontosabbak egy emberben, és nem is szeretsz felszínesen ítéletet alkotni másokról. Érzelmes ember vagy. Néha elönt a kétségbeesés, mert úgy érzed, hogy gyorsan telik az idő. Határozd meg a céljaidat és tedd meg a lépéseket, hogy elérd azokat. Bízz magadban, mert te egy csodálatos ember vagy, és bármit elérhetsz az életben! 

 

3.

Optimista, kreatív és lelkes ember vagy, aki megtalálta helyét a világban. Kevés ilyen elégedett ember van! Ne lepődj meg, ha vannak irigyeid! Tanuld meg kezelni a kellemetlen megjegyzéseket, hisz azok nem téged minősítenek, hanem azt, aki kimondta őket.

4.

Nyílt szívű, közvetlen személyiség vagy. Az élet egyáltalán nem unalmas melletted! Mindig megleped valami szokatlannal a környezeted. Vidám alaptermészetedhez őszinteség és megbízhatóság társul. Rád érdemes tartós kapcsolatot építeni!

5.

Rád nem illik semmilyen sablon! Járod a saját utadat, és nem függsz senkitől. Az öröm, a bátorság és az akarat mind megvannak benned. Itt az ideje, hogy valóra váltsd az álmaidat! Haladj előre, mert a cél közelebb van, mint hinnéd! 

6.

Szerencsések a környezetedben élők, hisz rád mindig és mindenben számíthatnak! Igazi jó társa és barát vagy.  A személyiséged kisugárzásával mások életét is megszépíted. Ez ritka adottság! Vedd észre, és kezeld helyén. Sok embernek te vagy a példaképe!

7.

Túlságosan magas elvárásaid vannak magaddal és másokkal szemben is. Ez a maximalizmus nem rossz, viszont könnyen kifáraszthatja a társadat, de akár téged is! Fogadd el, hogy a világban nem minden tökéletes. Még Te sem... Vedd könnyedebben az életet, és akkor a néha elkerülhetetlen kudarcok sem fognak úgy letörni, mint mostanában.

8.

Optimista, nyíltszívű ember vagy, akinek vannak céljai, és képes is megvalósítani azokat. Csak akkor érzed jól magad, ha a környezeted elismer, ha figyelnek rád. Ugyanakkor te hajlamos vagy felületesen kezelni a környezetedben lévőket. Nehezen tűröd a kritikát, pedig legtöbbször jó szándék áll mögötte. Aki a szemedbe meri mondani a hibáidat, abból lehet igazi jó barát!

♦  KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!